Këtu mund ta llogaritni faturën e rrymës me tarifat e reja

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka miratuar tarifat e reja të energjisë elektrike.

Konsumatorët do të tariforen sipas dy kategorive, ata që shpenzojnë më pak se 800 kilovatë dhe ata që shpenzojnë mbi 800, transmeton Klankosova.tv

Për të parë se cilat do të jenë shpenzimet tuaja për rrymën, ZRRE ka publikuar kalkulatorin ku ju duhet t’i vendosni vlerat nga fatura e juaj për të parë koston.

Në A1 e vendosni konsumin gjatë ditës, kurse në A2 kilovatët e shpenzuar gjatë natës dhe më pastaj automatikisht do të llogaritet totali i faturës suaj.

KLIKO KETU
https://onedrive.live.com/embed?resid=FBE67E6513E37EC3%211249&authkey=%21ANqdCb8AfGTXQMk&em=2&AllowTyping=True&ActiveCell=%27Kalkulatori%27!D17&wdHideGridlines=True&wdHideHeaders=True&wdDownloadButton=True&wdInConfigurator=True

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Komente Së Fundi