Hën. Maj 27th, 2024

RTV Arberia 1 – Skema Programore Javore

E hënë, E marte, E merkure, E enje, E premte

06:30 – 07:30 – Programi i mengjesit
07:30 – 10:00 – Filma për fëmijë
10:00 – 10:05 – Lajmet
10:05 – 10:07 – Falenderojme Sponzoret
10:07 – 10:30 – Rubrika nga Kuzhina
10:30 – 11:00 – Program per bujqesi
11:00 – 11:40 – Dokumentar
11:40 – 12:00 – Muzikë
12:00 – 12:05 – Lajmet
12:05 – 12:07 – Falenderojme sponsoret
12:07 – 13:00 – MUZIKE
13:00 – 14:00 – MUZIKE/REKLAMA
14:00 – 16:00 – Programi i mbremjes (Reprize)
16:00 – 16:02 – Falenderojme sponsoret
16:02 – 17:30 – INFO ARBERIA
17:30 – 18:00 – Muzike
18:00 – 18:30 – DITARI -ZERI I AMERIKES
18:30 – 19:00 – Muzike dhe reklam
19:00 – 19:20 – EDICIONI QENDROR I LAJMEVE
19:20 – 20:00 – MUZIKE
20:00- 22:00 – PROGRAM I DREJTEPERDREJTE
22:00 – 00:00 – Film
00:00 – 02:30 – Film
02:30 – 04:00 – film/humor
04:00 – FILM

E shtune

07:30 – 08:30 – Programi i mengjesit
08:30 – 10:00 – Filma për fëmijë
10:00 – 10:05 – Lajmet
10:05 – 10:07 – Falenderojme Sponzoret
10:07 – 10:30 – Rubrika nga Kuzhina
10:30 – 11:00 – Program per bujqesi
11:00 – 11:40 – Dokumentar
11:40 – 12:00 – Muzikë
12:00 – 12:05 – Lajmet
12:05 – 12:07 – Falenderojme sponsoret
12:07 – 13:00 – MUZIKE
13:00 – 14:00 – MUZIKES/REKLAMA
14:00 – 16:00 – Programi i mbremjes (Reprize)
16:00 – 16:02 – Falenderojme sponsoret
16:02 – 17:30 – MUZIKE
17:30 – 18:00 – Muzike
18:00 – 18:30 – DITARI -ZERI I AMERIKES
18:30 – 20:00 – Muzike dhe reklam
20:05 – 22:00 – Programi i mbremjes – Drejtperdrejt
22:00 – 00:00 – Film
00:00 – 02:30 – Film
02:30 – 04:00 – film/humor
04:00 – FILM

E diel

07:30 – 08:30 – Programi i mengjesit
08:30 – 10:00 – Filma për fëmijë
10:00 – 10:05 – Lajmet
10:05 – 10:07 – Falenderojme Sponzoret
10:07 – 10:30 – Rubrika nga Kuzhina
10:30 – 11:00 – Program per bujqesi
11:00 – 11:40 – Dokumentar
11:40 – 12:00 – Muzikë
12:00 – 12:05 – Lajmet
12:05 – 12:07 – Falenderojme sponsoret
12:07 – 13:00 – MUZIKE
13:00 – 14:00 – MUZIKE/REKLAMA
14:00 – 16:00 – Programi i mbremjes (Reprize)
16:00 – 16:02 – Falenderojme sponsoret
16:02 – 17:30 – E DIELA ME JU-LIVE
17:30 – 18:00 – Muzike
18:00 – 18:30 – DITARI -ZERI I AMERIKES
18:30 – 20:00 – Muzike dhe reklam
20:05 – 22:00 – Programi i mbremjes – Drejtperdrejt
22:00 – 00:00 – Film
00:00 – 02:30 – Film
02:30 – 04:00 – film/humor
04:00 – FILM