Thirret debat publik për shtrenjtimin e ujit, ftohen edhe konsumatorët

Autoriteti Rregullator për Shërbime të Ujit ka ftuar debat publik pas paralajmërimet për rritje të çmimit të ujit të pijes.

Kjo është bërë e ditur me anë të një komunikate për media.

Me këtë rast, janë ftuar edhe konsumatorët që të marrin pjesë në diskutim.

Njoftimi i plotë:

Autoriteti Rregullator për Shërbime të Ujit, në bazë të kompetencave të dhëna me nenin 20, të Ligjit Nr. 05/L-042 për Rregullimin e Shërbimeve të Ujit, dhe Kreut V të Rregullores Nr. 12/2020 për Përcaktimin e Tarifave për Shërbimet e Ujit në Kosovë, vë në diskutim publik:

Përcaktimin e tarifave të shërbimeve të ujit

Njoftohen të gjithë qytetarët, konsumatorët, grupet e interesit dhe palët tjera të interesuara që të marrin pjesë në diskutimin publik për përcaktimin e tarifave të Procesit Tarifor 2022-2024 të zonës së shërbimit të KRU ” Prishtina ” sh.a., Prishtinë.

Ky diskutim publik do të mbahet sipas këtyre specifikave:

Data: 19.11.2021

Ora : 11:00

Vendi: Ndërtesa e KRU ” Prishtina ”, Rruga ” Hazir Shala ” nr . 4, Prishtinë

Ofruesi i shërbimeve do të përgatis një prezantim nga BPRR.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Komente Së Fundi